14 sep – 14 sep Seminar marketing automation

voeg toe aan Outlook Agenda

soort event: seminar
onderwerpen: communicatie/pr, corporate communicatie, interactieve marketing, online marketing, professionele vaardigheden, strategie
wanneer: van 14 september 2017
Van 14:00 uur tot 17:00 uur
over: Marketing automation
wie of wat: Seminar
prijs: Deelname is gratis
good to know: No show wordt niet gewaardeerd.

Boek nu

Organisatie:
Qamel
Qamel
3432 NA Nieuwegein
0306875033


Opgericht in 2002 is Qamel één van de eerste full service e-mailmarketing bureaus van Nederland. Qamel biedt full service online marketing diensten voor B2B en goede doelen. Ons team vormt het verlengde van je marketingafdeling bij leadmanagement, marketing automation en e-mailmarketing. Door gestroomlijnde processen, duidelijke prijsstructuur en praktische benadering is zakendoen met Qamel eenvoudig.

Qamel levert professionele diensten op het gebied van e-mailings. U kunt het traject voor e-mail nieuwsbrieven, promoties, uitnodigingen en enquêtes volledig of een gedeeltelijk aan ons uitbesteden.

Qamel ontwikkelt in elke huisstijl templates en adviseert en assisteert de klant bij de ontwikkeling en de opmaak van de e-mailing. Standaard wordt iedere mailing vóór verzending gecontroleerd op technische en tekstuele fouten. Na de verzending registreert Qamel de resultaten van de e-mailing en publiceert deze in een overzichtelijke online rapportage.

Untitled Document

 

  © Adfo Groep 2013    Contact    Adverteren    Het Tijdschrift    Colofon    Disclaimer    Privacy Statement    Algemene Voorwaarden