4 okt – 04 okt Career Day 2017

voeg toe aan Outlook Agenda

soort event: bijeenkomst
onderwerpen: marketing intelligence / market research , online marketing, professionele vaardigheden
wanneer: van 4 oktober 2017
09:00 tot +-16:30
prijs: Standaard prijzenpakket

mmt@marug.nl | +31 6 28048854 (George Radix) | +31 6 48363426 (Melvin Bredewold)


De MARUG Career Day is een evenement waarin MSc Marketing Management en Marketing Intelligence studenten in contact komen met bedrijven door middel van lezingen en workshops. Tijdens de workshops kunt u, als bedrijf, in contact komen met gedreven studenten van het beste MSc Marketing programma van Nederland. Dit is een mooie kans om u in de kijker te spelen van de volgende generatie Marketing specialisten.

De Career Day vindt plaats op 4 oktober 2017 en valt zodoende in het eerste studieblok van het collegejaar 2017 – 2018. Dit evenement is gekoppeld aan het vak Strategic Marketing, een vak dat alle Master Marketing studenten volgen. Hierdoor zullen dus ook alle studenten aanwezig zijn, in totaal ongeveer 160-180. Dit zijn allemaal MSc Marketing studenten, waarvan een deel binnenkort afstudeert.

Het ochtendprogramma van de Career Day zal gevuld zijn met lezingen. Deelnemende bedrijven zullen tijdens het tweede deel (het middagprogramma) van het evenement instromen en een workshop geven aan een groep van 20 á 30 studenten. Hierin is het de bedoeling dat de studenten aan een Engelse praktijkcase werken.

Uit voorgaande jaren is het evenement vanuit zowel het perspectief van de studenten als vanuit het perspectief van de deelnemende bedrijven een groot succes gebleken. Enerzijds is het voor de studenten leerzaam om te ervaren op welke manier hun toekomstige werkgevers marketing in de praktijk toepassen. Anderzijds, is het voor u als deelnemend bedrijf zeer interessant om kennis te maken met een lichting intelligente MSc Marketing studenten die binnen een jaar en eerder afgestudeerd zal zijn en de arbeidsmarkt zullen betreden. Hieronder vindt u het dagprogramma.

Wij hopen dat u middels dit bericht geënthousiasmeerd te hebben en graag zouden wij samen met u deze Career Day tot een groots succes maken! Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via mmt@marug.nl, +31 6 28048854 (George Radix) of +31 6 48363426 (Melvin Bredewold).

Trefwoorden

Recruitment, MSc Marketing studenten, Data science, Big Data, Data intelligence, Marketing Management,

Locatie

Rijksuniversiteit Groningen, Groningen

Prijs:

Voor een toeslag van €150 mag u studenten selecteren op basis van CV selectie.

Meer informatie

Informatie opvragen

Untitled Document

 

  © Adfo Groep 2013    Contact    Adverteren    Het Tijdschrift    Colofon    Disclaimer    Privacy Statement    Algemene Voorwaarden