Voor dit event is korting beschikbaar

29 sep – 29 sep Masterclass Millennials

voeg toe aan Outlook Agenda

soort event: masterclass
onderwerp: direct marketing
wanneer: van 29 september 2017
over: Masterclass over de vele clichés rondom Millennials en hoe bedrijven deze doelgroep het beste kunnen bereiken.
prijs: excl. 21% BTW

Boek nu

Wat leer je tijdens de Masterclass Millennials?

Millennials zijn tussen de 22 en 37 jaar en maken met 3,4 miljoen personen 19,8% van onze bevolking uit. Deze generatie is de benaming jongeren inmiddels wel ontgroeid, ze worden ouder(s). Millennials zijn starters op de arbeidsmarkt, ze vormen jonge gezinnen, zijn ondernemers met een eigen bedrijf en/of hebben al ruim 15 jaar werkervaring. Tijdens de masterclass zoomen we in op een aantal kenmerken en gedragingen van de Millennial-generatie. We geven een verklaring voor hun gedrag vanuit sociale wetenschappen als sociologie, psychologie, pedagogiek en antropologie. Dit levert diepe inzichten op die merken helpen om de Millennial beter te begrijpen. Met tal van inspirerende voorbeelden laten we vervolgens zien zien hoe merken deze inzichten vertalen naar relevantie innovatie, communicatie en branding.

De masterclass wordt gegeven door Aljan de Boer. De Boer is al een aantal jaar actief bij TrendsActive, een bedrijf wat merken helpt relevant te blijven in een maatschappij die continue verandert. Zelf staat De Boer bekend als een goede spreker voor TrendsActive, en zijn ervaring als docent aan de Hogeschool Utrecht is daar zeker een goed aandeel in.

Locatie

Novotel Brainpark Rotterdam, Rotterdam

Prijs:

Voor dit event is korting beschikbaar

Je krijgt een aantrekkelijke korting bij inschrijving voor alle vier de masterclasses (€ 925); voor drie masterclasses is de prijs € 715 en voor twee masterclasses € 495 (alle prijzen excl. 21% BTW).

tudenten die minimaal vier modules uit het EURIB Masterprogramma hebben gevolgd en leden van BNO, DMN, Logeion of VPRA krijgen 10% korting. Alumni van het EURIB Master-programma krijgen 20% korting op de nettoprijs.

Meer informatie

Informatie opvragen

Untitled Document

 

  © Adfo Groep 2013    Contact    Adverteren    Het Tijdschrift    Colofon    Disclaimer    Privacy Statement    Algemene Voorwaarden